金曜日限定ハーフコース 五〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 銘柄サーロイン
- 本日の蒸し物
- 本日の焼き物
Half course/ Friday only 5,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Premium beef sirloin
- Today’s Steamed dish
- Today’s grilled dish
スタンダードコース 一〇〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 松阪牛サーロインと本日の焼き物一品
- 生湯葉のサラダ仕立て
- 国産牛ホホ肉の煮込み
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Standard course 10,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Matsuzaka beef sirloin and Today’s grilled
- Yuba salad
- Japanese beef cheek meat stew
- Sukiyaki trufflel
- Dessert
イベントコース 一五〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 本日の一品
- いくら乗せ肉ドック
- 松阪牛サーロインと銘柄牛ヒレ肉
- フカヒレスープ
- カイノミの焼き物、ちり酢添え
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Event course 15,000yen (with tax)
- Appetizers
- Today’s dish
- Hotdog with Salmon roe
- Matsuzaka beef sirloin and Brand beef filet
- Shark fin soup
- Grilled flap meat with vinegar sauce
- Sukiyaki truffle
- Dessert
特選URUICHIコース 二〇〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 本日の一品
- いくら乗せ肉ドック
- 松阪牛サーロインと銘柄牛ヒレ肉
- 牛ロースの湯引き、フカヒレ餡掛け
- オマール海老テールのスパイス炒め
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
URUICHI Course 20,000yen (with tax)
- Appetizer
- Today’s dish
- Hotdog with Salmon roe
- Matsuzaka beef sirloin and Brand beef filet
- Boiled beef loin with Shark fin starch sauce
- Spicy grilled Lobster tail
- Sukiyaki truffle
- Dessert
※サービス料別途10%を頂戴いたします。
※仕入れの状況により食材・メニューに変更がある場合がございます。
TEL(ご予約専用) : 053-489-3747