金曜日限定ハーフコース 五〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 銘柄サーロイン
- 本日の蒸し物
- 本日の焼き物
Half course/ Friday only 5,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Premium beef sirloin
- Today’s Steamed dish
- Today’s grilled dish
スタンダードコース 一〇〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 特選サーロインと本日の焼き物一品
- 牛バラピーマン
- 生湯葉のサラダ仕立て
- 牛タンの焼き物
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Standard course 10,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Special selected sirloin and Today’s grilled
- Beef bibs with green pepper
- Yuba salad
- Grilled beef tongue
- Sukiyaki trufflel
- Dessert
イベントコース 一五〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 本日の一品
- 名物肉ドック
- 特選サーロインと銘柄牛ヒレ
- 牛刺し 玉葱醤油
- カイノミの焼き物 さび昆布添え
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Event course 15,000yen (with tax)
- Appetizers
- Today’s dish
- Meat Hotdog
- Special selected sirloin and blanded beef fillet
- Beef sashimi with onion soysauce
- Grilled flap meat with wasabi seaweed
- Sukiyaki truffle
- Dessert
特選URUICHIコース 二〇〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 本日の一品
- 名物肉ドック
- 特選サーロインと銘柄牛ヒレ
- 肉刺し 玉葱醤油
- 活鮑と牛ロースのリゾット仕立て
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
URUICHI Course 20,000yen (with tax)
- Appetizer
- Today’s dish
- Meat hotdog
- Special selected sirloin and blanded beef fillet
- Beef sashimi with onion soysauce
- Abalone with beefloin risotto style
- Sukiyaki truffle
- Dessert
※サービス料別途10%を頂戴いたします。
※仕入れの状況により食材・メニューに変更がある場合がございます。
TEL(ご予約専用) : 053-489-3747