金曜日限定ハーフコース 五〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 銘柄サーロイン
- 本日の蒸し物
- 本日の焼き物
Half course/ Friday only 5,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Premium beef sirloin
- Today’s Steamed dish
- Today’s grilled dish
スタンダードコース 一〇〇〇〇円(税込)
- 本日の一品
- 近江牛サーロインと本日の焼き物一品
- 静岡県産ハツの焼き物
- 国産牛ホホ肉の煮込み
- 牛タンバーグ
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Standard course 10,000yen (with tax)
- Today’s dish
- Oumi beef sirloin and Today’s grilled
- Grilled herts made in Shizuoka
- Stewed Japanese beef cheek
- Beef tongue hamburg steak
- Sukiyaki trufflel
- Dessert
イベントコース 一五〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 本日の一品
- イクラ乗せ肉ドック
- 近江牛サーロインと銘柄牛ヒレの盛り合わせ
- 鮮魚と牛ロースの出汁しゃぶ茸餡掛け
- 国産牛ホホ肉の煮込み
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Event course 15,000yen (with tax)
- Appetizers
- Today’s dish
- Hotdog with Salmon roe
- Oumi beef sirloin and Premium beef filet
- Fresh fish and beef loin shabu-shabu with mashroom fujian sauce
- Stewed Japanese beef cheek
- Sukiyaki truffle
- Dessert
特選URUICHIコース 二〇〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 肉ドック
- 本日の揚げ物
- 近江牛サーロインとヒレの盛り合わせ
- 鮮魚と牛ロースの出汁しゃぶ茸餡掛け
- オマール海老のXo醤バター風味
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
URUICHI Course 20,000yen (with tax)
- Appetizer
- Hot dog
- Today’s fried dish
- Oumi beef sirloin and Assorted beef filet
- Fresh fish and beef loin shabu-shabu with mashroom fujian sauce
- Lobster tail butter XO sauce flavor
- Sukiyaki truffle
- Dessert
※サービス料別途10%を頂戴いたします。
※仕入れの状況により食材・メニューに変更がある場合がございます。
TEL(ご予約専用) : 053-489-3747