金曜日限定ハーフコース 五〇〇〇円(税込)
- 本日のサラダ
- 松阪牛サーロイン
- 本日の蒸し物
- 本日の焼き物
Half course/ Friday only 5,000yen (with tax)
- Today’s salad
- Matsuzaka beef sirloin
- Today’s Steamed dish
- Today’s grilled dish
スタンダードコース 一〇〇〇〇円(税込)
- 牛タンリエット
- 牛ハチノスとマイクロハーブ
- 松阪牛サーロインとピーマンの炒め
- 茸入り牛ワンタンスープ
- 牛三角バラ焼きリゾット添え
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Standard course 10,000yen (with tax)
- Beef tongue rillette
- Beef honeycomb triple and Micro herb
- Matsuzaka beef and Stir-fried green pepper
- Beef wonton soup with mushroom
- Grilled beef chuck ribs with risotto
- Sukiyaki trufflel
- Dessert
イベントコース 一五〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 肉ドック
- 上海蟹の春巻き 花椒塩添え
- 松阪牛サーロインと黒毛和牛ヒレ
- ハツの焼き物
- リブロースの湯引き、特製ソース
- 名物トリュフすき焼き
- デザート
Event course 15,000yen (with tax)
- Appetizer
- Hot dog
- Shanghai crab spring rolls with Sichuan pepper salt
- Matsuzaka beef sirloin and Kuroge wagyu fillet
- Griled beef heat
- Parbiled rib eye with Special sauce
- Sukiyaki truffle
- Dessert
特選URUICHIコース 二〇〇〇〇円(税込)
- 前菜
- 肉ドック
- 旬の野菜一品
- A4ランク黒毛和牛ヒレと松坂牛サーロイン
- 季節のフカヒレスープ
- オマール海老テールのマヨネーズソース
- ガーリックライス
- デザート
URUICHI Course 20,000yen (with tax)
- Appetizer
- Hot dog
- Seasonal vegetable
- A-4 ranked kuroge wagyu filet and Matsuzaka beef sirloin
- Seasonal shark fin soup
- Lobster tail with mayonnaise sauce
- Garlic rice
- Dessert
※サービス料別途10%を頂戴いたします。
※仕入れの状況により食材・メニューに変更がある場合がございます。
TEL(ご予約専用) : 050-3647-4087